Безработният в момента Жозе Моуриньо е отрязал президента на Реал Мадрид Флорентино Перес за завръщане на "Сантяго Бернабеу". Според вестник "Ас", португалецът е получил предложение да поеме "белите", но го е отказал чрез агента си Жорже Мендеш. 

Това се е случило няколко дни след края на Коледните празници, които Специалния прекара в Бразилия. Очакванията са Моуриньо да се завърне в Англия от Нова година, като все още изчаква предложения. 

Настоящият наставник на Реал Рафаел Бенитес е под сериозно напрежение заради колебливите резултати на тима му напоследък и особено след поражението в Ел Класико с 0:4 и после заради административната грешка, която коства изхвърлянето на "белите" за Купата на Краля. 

Но след отказа на Специалния, както и след победата над Реал Сосиедад с 3:1 в последния кръг за годината снощи, бившият мениджър на Ливърпул, Челси и Интер е получил нов вот на доверие, а това обяви спортният директор Емилио Бутрагеньо. 

"Естествено, че вярваме на Рафа Бенитес и постът му не е под въпрос. Разчитаме на него предстоящата година да е много по-добра, защото високосните години винаги са ни били успешни. Трябва да забравим бързо 2015 г.", сподели Бутрагеньо.