Не остана време до старта на двудневния семинар в София на тема „Испанската футболна методика при работа с деца”. Практическите знания, които ще могат да бъдат чути на базата в НСА ще бъдат представени от главния методист на Бетис Алберто Мартин и треньорът при „зелено-белите” Мигел Наваро. Пабло Гомес и Росен Илков са инициаторите на семинара в родната столица.

Главният методист на Бетис избра Витоша 13 за партньор у нас

Работата с подрастващите е с изключителна важност, на която трябва да се обръща екстремно голямо внимание. На лекциите ще се обърне внимание на грешките, които допускат треньорите по време на работата си с най-малките, както и проблемите, които съпътстват футболистите и родителите им. Алберто Мартин и Мигел Наваро ще разяснят с изключителни детайли своята работа и няма да остават тайни пред аудиторията.

Испански корифеи нищят юношеския футбол в България

Семинарът ще се проведе на 11-ти и 12-ти юни (вторник и сряда). Лекциите започват в 10 часа сутринта, на обяд ще има един час почивка, след което продължаваме до 17:30. Мястото на събитието е НСА. Лекциите ще се проведат в една от залите за теория на първия етаж на основната сграда. Практиката ще бъде на някой от терените, в зависимост от климатичните условия.

Единичната цена е 185 лева. За групи от 3 или повече треньори цената е 160 лева. В цената е включен наръчника на Алберто Мартин, който сам по себе си е изключително ценен.

ВАЖНО – местата са ограничени, защото бихме искали да стане качествена дискусия и да бъде отговорено изключително изчерпателно на всички въпроси, които треньорите имат.

Банка: Общинска банка

IBAN: BG58 SOMB 9130 1066 9803 01

На името на: Росен Илков

*допълнителна информация може да получите на телефон 0876 534 000 или като ни пишете през нашата форма за контакти на сайта