Главният методист на академията на испанския Бетис Алберто Мартин избра столичната футболна школа "Витоша 13" за партньор в бъдещи проекти. Също така за започващия от утре в НСА  двудневен семинар на тема „Испанската футболна методика при работа с деца“ лектор освен Алберто Мартин ще бъде и треньорът на децата на Бетис до 13 години Мигел Наваро.

Семинарът се организира от Кампиония и се осъществява с подкрепата и съдействието на треньора от "Витоша 13" Росен Илков и Пабло Гомес. Двамата днес се посетиха и базата на Академията в Бояна и останаха приятно изненадани от условията с които разполага "Витоша 13".

Алберто Марин и Витоша

източник: Gong.bg

Всеки участник в семинара ще получи копие от наръчника на Алберто Мартин за работа с деца. Той е специално преведен на български език за предстоящото обучение. Всички копия от наръчника ще бъдат лично подписани от него. Това е едно уникално пособие, което ще помогне на всеки български треньор да вникне в дълбочина в работата на автора. А практическото занимание в семинара ще бъде проведено с деца от школата на "Витоша 13".