Кампиония организира двудневен семинар в София на тема „Испанската футболна методика при работа с деца“. Семинарът ще се проведе на 11 и 12 юни (вторник и сряда) на базата на НСА в София. Лектори ще са главният методист на Бетис (Севиля) Алберто Мартин и треньорът в школата на Бетис (Севиля) Мигел Наваро. Семинарът се осъществява с подкрепата и съдействието на Росен Илков и Пабло Гомес.

Основните теми, които ще бъдат засегнати по време на семинара ще обхващат работата с деца на възраст 4-12 години. Ще се посочат грешките, които допускат най-често треньорите при работата с най-малките, както и проблемите, с които се сблъскват децата, треньорите и родителите. Ще се дадат рецепти за справянето с тях и съвети как треньорите да подхождат в различни ситуации. Алберто и Мигел ще влезнат в изключителни детайли навътре в своята работа и няма да оставят никакви неразкрити тайни. Те ще редуват теория с практика, като за целта ще изнесат няколко демонстрационни тренировки. По настояване на Кампиония испанските лектори ще предложат варианти за справяне с многобройни групи от деца по време на тренировки – често срещана картина по родните терени.

Ейбар - Барселона 2:2

източник: Gulliver/GettyImages

Важно е да споделим, че ще обърнем изключително внимание на Вашите въпроси. Ще отделим много време на въпросите, които имате, за да не остане нито една тема необсъдена. Приемете, че това е двудневен стаж в Бетис (Севиля), на който ще може да попитате всичко, което искате.

Реал Мадрид

източник: Gulliver/GettyImages

ВАЖНО – всеки участник на семинара ще получи копие от наръчника на Алберто Мартин за работа с деца. Той е специално преведен на български език за семинара. Всички копия от наръчника ще бъдат лично подписани от Алберто. Това е едно уникално пособие, което ще помогне на всеки български треньор да вникне в дълбочина в работата на автора.

Кои са лекторите на това събитие?

Алберто Мартин е главният методист в школата на Бетис (Севиля). Той притежава докторска степен от университета в Уелва, както и 3 магистърски степени  – 2 от университета „Пабло де Олавиде“ в Севиля и  1 от университета в Нант – всички с насоченост футбол. Има УЕФА ПРО лиценз. Като юноша се е състезавал в академиите на Реал (Мадрид) и Бетис (Севиля). Бил е младежки национал на Испания във възрастите U15, U16, U17.

Успоредно с работата си в Бетис, той е професор в местния университет и изнася лекции на теми „Науката в спорта“ и „Методики в съвременния футбол“. Също така изнася лекции и в треньорската школа в Испания. Автор е на книги и тренировъчни пособия. Има редица публикации във футболни и научни издания.

Реал Мадрид

източник: Gulliver/GettyImages

Алберто е изключително ерудиран човек, за когото няма тайни в съвременния футбол. Всички присъстващи на семинара ще могат да се докоснат до неговия футболен ум и да зададат своите въпроси, на които той ще отговори искрено и без да оставя нищо скрито.

Мигел Наваро е треньор в школата на Бетис (Севиля). Има завършени 2 магистратури, свързани с футбола. В момента кара 3та магистратура на тема емоционална интелигентност – може би най-важното качество за един треньор на деца. Има издадена електронна книга, автор е на редица публикации. Работи в школата на Бетис от 3 години.

Семинарът ще се проведе на 11-ти и 12-ти юни (вторник и сряда). Лекциите започват в 10 часа сутринта, на обяд ще има 1 час почивка, след което продължаваме до 17:30.

Реал Сосиедад - Реал Мадрид

източник: Gulliver/GettyImages

Мястото на събитието е НСА. Лекциите ще се проведат в една от залите за теория на първия етаж на основната сграда. Практиката ще бъде на някой от терените, в зависимост от климатичните условия.

Единичната цена е 185 лева. За групи от 3 или повече треньори цената е 160 лева. В цената е включен наръчника на Алберто Мартин, който сам по себе си е изключително ценен.

Плащането се извършва по банков път в следната сметка:

Банка: Общинска банка

IBAN: BG58 SOMB 9130 1066 9803 01

На името на: Росен Илков

*допълнителна информация може да получите на телефон 0876 534 000 или като ни пишете през нашата форма за контакти на сайта на Кампиония.