Младият талант на Барселона Джовани Дос Сантос остана доволен от победата на неговия тим с класическото 3:0 над Валенсия, но едновременно с това съжали за контузията на Меси. Нападателят се появи на терена като резерва и помогна за третото попадение на своя тим.

„Доволни сме от успеха. Отборът се представи много добре, след тази победа ще излезем много по-уверени срещу Реал Мадрид. Макар че в такъв двубой не можеш да бъдеш сигурен в нищо”, каза Дос Сантос.

„Отборът ни стигна до така нужната победа, разбира се, че съм доволен. Имах няколко добри положения за гол, но за съжаление не успях да се възползвам от тях”, коментира двубоя с Валенсия футболистът.

„Меси е много важен за нас, дано да се възстанови бързо и всичко да е наред. Трябва да поздравя всички в тима, защото отборът се представи на ниво”, добави още играчът, който се разписа с асистенция за третия гол срещу Валенсия, дело на Гудьонсен.

Лионел Меси ще пропусне голямото дерби на испанския футбол срещу Реал Мадрид следващия уикенд, заради контузията, която получи при победата над Валенсия.