Добри новини дойдоха от Испания. След ужасяващия инцидент, при който падна на главата си, нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес вече е изписан от болницата, съобщиха от клуба. 

Торес здраво изплаши Атлетико, изпадна в безсъзнание

Торес е контактен, но остава в болница

Хлапето прекара нощта под лекарско наблюдение, за да се изключат по-тежки последствия от падането му. След като медицинските лица са установили, че всичко е наред, тази сутрин той е бил изписан и пратен у дома. 

Тази сутрин му е бил направен обстоен преглед с ядрено-магнитен резонанс, който е показал, че Торес няма увреждания на мозъка и черепа. Все пак лекарите са му препоръчали пълна почивка в следващите 48 часа. 

Вълна от подкрепа за пострадалия Торес

Фернандо Торес успокои: Надявам се скоро да се върна

"Всичко е наред, благодаря на всички загрижени за мен! Благодаря на съотборниците ми и на момчетата от Депор за бързата им реакция. Вече броя часовете до завръщането ми в тренировките."

"Това вече ми се е случвало, докато играех за националния отбор. Тогава пак паднах така, а после се събудих в линейката. Случват се такива неща, а другият участник в инцидента винаги е много по-загрижен. Говорих с момчето от Депор, той ми се извини и ме увери, че не ме е ударил нарочно."

"Благодаря на всички тях и на феновете им и им пожелавам да се видим в действие в Примера дивисион и следващия сезон. Благодаря и на всички, които ми изразиха подкрепата си в социалните мрежи", написа Торес.