Бащата на нападателя на Барселона Неймар е останал възмутен от епизода с травмата на нападателя на Атлетико Мадрид Фернандо Торес. На стадион "Риасор" в Ла Коруня по време на шампионатния мач между двата отбора снощи, Торес бе повален на терена от халфа на галисийците Бергантиньос Алекс при борба за топката.

Фернандо Торес удари главата си в земята и загуби съзнание за няколко минути, след което бе откаран в болница. Приятно впечатление направи публиката на "Риасор", която при извеждането на Торес на носилка стана на крака и дълго аплодира противниковия футболист.

Торес здраво изплаши Атлетико, изпадна в безсъзнание

Фернандо Торес е контактен, но остава в болница

Гледайки снощния мач, бащата на Неймар си е припомнил 1/4-финала на Мондиал 2014, когато синът му стана жертва на груба игра в мача Бразилия - Колумбия. Бранителят Хуан Сунига влезе с коляното си в гърба на Неймар и едва не го осакати за цял живот.

Вълна от подкрепа за пострадалия Торес

"Тази сцена ми направи силно впечатление. Както знаете, синът ми също е ставал жертва на подобно нещо. Оттогава си задавам въпроса докога съдиите ще позволяват такива грубости? Колко играчи още трябва да пострадат, за да се сложи край на това? Желая ти скорошно възстановяване, Торес", написа бащата на Неймар в социалната мрежа Instagram. /БГНЕС