Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке сподели, че клубът ще слуша оферти за голямата звезда на тима Джейдън Санчо, ако англичанинът изяви неистово желание да напусне "Сигнал Идуна Парк". Вацке добави обаче, че не вярва някой клуб да може да покрие финансовите искания на "жълто-черните" за играча през това лято. 

Санчо изигра втори пореден феноменален сезон с германския гранд, записвайки на името си 35 гола и асистенции във всички турнири. От месеци насам се спекулира, че 20-годишното крило е цел на редица английски гиганти, сред които и Манчестър Юнайтед. 

Вацке обаче далеч не смята, че с оглед настоящата финансова ситуация в световен план някой отбор ще има възможност да извади 100 милиона паунда за играча, каквата е цената на Санчо. 

"Ако Джейдън дойде при нас и ни каже, че на всяка цена иска да си тръгне и има отбор, който може да предложи добра оферта, то ще седнем и ще разговаряме. Нито едно от двете неща обаче не са се случили на този етап", започна шефът на Дортмунд. 

"Не мисля, че някой клуб ще може да плати подобна сума обаче, особено през това лято", завърши лаконично Вацке.