Мениджърът Ливърпул Юрген Клоп би привествал трансфер на звездата на Борусия Дортмунд в тима на "мърсисайдци", но призна, че това едва ли ще стане. Манчестър Юнайтед се счита като фаворит за подписа на Санчо, но тимът на Оле Гунар Солскяер изпитва трудности да извади исканата сума за англичанина. 

Смята, че "жълто-черните" са отворени за продажба на Санчо това лято, но клубът ще изисква над 100 милиона паунда за крилото. Очаква се въпросната цена да откаже както Юнайтед, така и Ливърпул.

„Червена фланелка ще отива много добре на Джейдън Санчо", заяви Клоп.

„Но не мисля, че такъв трансфер ще се случи това лято. Той е много интересен играч. Ако той се премести в Ливърпул, ще бъда най-изненадан от всички", каза още германецът.

Клоп също така отхвърли предположението, че Ливърпул ще направи много промени в състава си за мачовете до края на сезона, след като вече официално са шампиони. 

„Този ​​отбор не се нуждае от почивка. Не мога да обещая, че сега ще доминираме, нито знам дали е време да говорим за големи катаклизми, но знам, че нашата цел е да запазим цялостта на отбора заедно. Момчетата в момента са в страхотна футболна възраст“, допълни Клоп.