Една от големите звезди на Пари Сен Жермен Неймар сподели, че наставникът на тима Унай Емери е определил него за изпълнител на дузпите. Бразилецът коментира, че колегата му Единсон Кавани, с когото в миналото се сдърпаха преди един 11-метров наказателен удар, няма проблем с треньорското решение.

ПСЖ спечели с 4:0 срещу Монпелие в мача от 23-ия кръг на Ла Лига. Неймар отбеляза две попадения, едното от които от бялата точка. Същевременно и Кавани се разписа и така натрупа 157 попадения с екипа на френския гранд и това го превърна в топреализатор в историята им.  

„Много съм щастлив. Специално заради победата над Монпелие, което бе и важното. Мисля, че направихме силен двубой“, коментира Неймар.

Неймар вкара гол номер 2000 за ПСЖ на "Парк де Пренс"

Кавани счупи рекорд при безмилостен марш на ПСЖ

Запитан за това, кой трябва да изпълнява дузпите във френския гранд, бразилецът сподели: „Треньорът ме избра като изпълнител на 11-метрвоите наказателни удари. Кавани няма никакъв проблем с това. Аз трябва да поемам отговорността“.

„Щастлив съм, че дойдох в ПСЖ, за да напиша история. Спекулациите винаги ще ги има. Когато бях в Барселона, пак ги имаше. Във всички трансферни периоди името ми се появява“, каза бразилецът. 

Босът на ПСЖ: Неймар остава на 2000%