Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар направи прелюбопитно изказване във връзка с лидера на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Той сравни петкратния носител на Златната топка с огледало за него, като поясни, че той се оглежда в него, черпейки от опита на португалеца.

„Уважавам много Роналдо. Той е като огледало, в което се оглеждам. Той е десет години по-голям от мен. Опитвам се да се приближа към играчи като него и Меси“, коментира Неймар.

Босът на ПСЖ: Неймар остава на 2000%

В средата на февруари ПСЖ ще премери сили с Реал Мадрид на осминафиналите на Шампионската лига, като Неймар отново, след напускането си на Барселона ще има шанса да се изправи срещу „белия балет“.

Неймар вкара гол номер 2000 за ПСЖ на "Парк де Пренс"

Кавани счупи рекорд при безмилостен марш на ПСЖ

Същевременно спекулациите около бъдещето на бразилеца не стихват. Той е спряган за преминаване на „Сантиаго Бернабеу“, като се твърди, че дори е склонен да намали заплатата си, за да заиграе при „белите“. На „Парк де Пренс“ Неймар взима по 38 милиона евро на сезон, а това го превръща във втория най-добре платен футболист след Лионел Меси от Барселона (50 милиона евро).