Ексцентричният френски футболист Джибрил Сисе пристигна на тридневно посещение в България. Европейският клубен шампион с Ливърпул идва у нас, за да вземе участие в благотворителен футболен двубой, който ще се играе в Бургас. Французинът ще бъде част от „Отбора на сърцето“, в който още участие ще вземат Лео, Спенс, Орлин Павлов и други родни звезди. Срещу него ще се изправи отборът на “Плаж Бургас”, който ще  отговори с футболните звезди Радостин Кишишев, Стойко Сакалиев и Златко Янков. Двубоят ще се проведе на игрищата Каменица Арена от 20 часа и ще е с благотворителна цел, като всички средства ще се предоставят на „Фондацията на Бербатов“.

На 29 юни (събота), той ще се изяви и в амплоато си на DJ в местността Отманли, на 10 км от Бургас.

Ексцентричният Сисе: Бербатов е уникален, но се надявам да го победя

източник: Gong.bg

Нападателят, който в момента е собственост на английския Куинс Парк Рейнджърс, кацна на летище София в 14:11 часа, но излезе от ВИП-а на Терминал 1 точно един час по-късно. Сисе не изневери на стила си, като показа странни модни предпочитания. Футболистът бе посрещнат от близо 20-ина привърженици на Ливърпул, чийто цветове той защитаваше в периода 2004 – 2006 година. Сисе не отказа нито един автограф и снимка на чакащите го фенове.

Ексцентричният Сисе: Бербатов е уникален, но се надявам да го победя

източник: Gong.bg

„Малко съм изненадан от времето в София. Надявам се стадионът утре да бъде пълен и да направим едно добро шоу. Играл съм много пъти срещу Бербатов, той е уникален футболист, но се надявам да го победя“, коментира Сисе.

Той допълни, че най-вероятно ще се завърне в лондонския Куинс Парк Рейнджърс, след като договорът му под наем с катарския Ал Гарафа изтече. Сисе призна също, че е водил преговори с френския Монпелие, който също остава опция за него.

Ексцентричният Сисе: Бербатов е уникален, но се надявам да го победя

източник: Gong.bg