Ръководството на ФК Македония (Гьорче Петров) не е уведомено за разследването на УЕФА по случая с мача в турнира Интертото срещу Черно море. Изпълнителният директор на клуба Владо Гашевски и старши треньорът на тима Илчо Георгиевски заявиха в един глас, че за първи път чуват за подобно разследване.

„Няма такъв факс в клуба, за какъвто твърдите вие. Ние не знаем нищо по този въпрос. Нямам представа къде сега е старото ръководство на ФК Македония, което беше тогава в клуба”, заяви Гашевски.

Илчо Георгиевски пък призна, че е присъствал на двубоя в Скопие, но само като зрител, тъй като тогава начело на тима е бил Радмило Иванчевич. „От вас научавам за подобно разследване. Тогава бях само зрител, но не съм разбрал или предположил, че може да има подобно нещо”, коментира Георгиевски. Той допълни, че не е чувал да има документи в клуба от УЕФА за подобно разследване.

От няколко месеца ФК Македония се управлява от нов собственик, който разчита на нови хора както в ръководството на клуба, така и в спортно-техническия щаб.