Във връзка с нарастващия скандал около разследването на мача от турнира Интертото между ФК Македония и родния Черно море, Gong.bg ви предлага пълната хронология на двубоя.

В четвъртък, 29 ноември се очаква УЕФА да оповести евентуално наказание на Черно море, след което БФС да вземе допълнителни мерки, препоръчани от евроцентралата.

ТУК може да проследите развитието на мача минута по минута.

Припомняме:

ПФК Черно море бе уведомен от Дисциплинарната комисия на УЕФА за започналата процедура по разследване на редовността на първия мач от ІІ-и кръг от турнира Интертото срещу тима на Македония Гьорче Петров. В Черно море официално са били уведомени за случая в 15 часа в петък.

Срещу Черно море е стартирало производство за това, че служители и играчи са се опитали да манипулират мача, или казано по друг начин, че са участвали в уговорен мач. От клуба обаче обявиха тези обвинения като неоснователни.

В момента се подготвя становище на клуба по случая, както и се събират материали за доказване на невинността на Черно море.

Утре предстои пресконференция на Черно море по случая, в която ще участват адвокатът на клуба Михаил Статев и изпълнителният директор Марин Маринов.
 
Още по темата: