Новата звезда Арлинг Бранд Холанд, който направи истински фурор в Шампионската лига още в първите си два мача, се оказа ревностен последовател на Кристиано Роналдо.

Футболистът на Ред Бул Залцбург спазва напълно диетата на португалския национал, в стремеж към футболно съвършенство. Правилното хранене е един от основните компоненти, за да може всеки играч да се радва на добра физическа форма, а играчът на Ювентус никога не е крил, че винаги внимава какво яде.

19-годишният нападател реализира хеттрик в мрежата на Генк в дебюта си в Шампионската лига, а вчера се разписа и на „Анфийлд” при загубата с 3:4 срещу Ливърпул.  

Арлинг Холанд е син на бившия футболист на Манчестър Сити и Лийдс  Алф-Инге Холанд. 46-годишният татко сам разкри в интервю, че момчето му спазва строга диета, вдъхновен от Кристиано Роналдо.

„Аз бях много всеотдаен в играта, но Арлинг направи наистина много жертви, напускайки дома още на 16 години, за да отиде в Молде. Той е много повече професионалист, отколкото аз бях”, коментира Алф-Инге Холанд.

„Той ми разказа история на Патрис Евра, за обяд,  на който Роналдо ял само риба, нищо друго. Арлинг сега се опитва да прави същото, защото на 34 години Роналдо все още е топ футболист, затова и той се опитва да прави нещата по правилния начин”, коментира още баща на Арлинг - Алф-Инге Холанд.