След поредната порция мачове в Шампионската лига се роди още една млада звезда, която направи много добро впечатление с изявите си. Арлинг Холанд, който успя да се разпише на „Анфийлд” при поражението на неговия Ред Бул Залцбург с 3:4 от Ливърпул, е едва на 19 години, но вече има попадение на един от стадионите, за които много други мечтаят цял живот. Но не и баща му.

Той е син на бившия играч на Манчестър Сити Алф-Инге Холанд, който също се е разписвал на „Анфийлд”, оно с екипа на Лийдс.

Младият вундеркинд дори прояви чувство за хумор след мача. Пред журналистите той се пошегува, че вече има точно толкова попадения на този стадион, колкото и неговият татко.

„Той винаги ми е казвал: „Вкарвал съм на „Анфийлд”, вкарвал съм на „Анфийлд”! Сега мога да му го върна. И аз имам гол на „Анфийлд”.

Благодарение на прекрасните си изяви от началото на сезона, вече се заговори, че 19-годишният нападател може да смени клуба си съвсем скоро, а големите грандове ще започнат да се надпреварват за подписа му. В Шампионската лига за два мача вече има четири попадения.