Бъдещето на Николас Талиафико е неизвестно. Футболистът на Аякс беляза сериозен напредък през последните месеци и предизвика сериозен интерес към себе си.

Още през миналото лято Атлетико Мадрид проявяваше интерес към аржентинеца.

Реал Мадрид и Реал Бетис сега проявяват интерес към защитника.

„Още преди да пристигна в Аякс говорих за тази възможност. Харесвам испанското първенство, то е много конкурентно, но не знам какво ще се случи в бъдеще. В момента съм фокусиран върху настоящето. Предстоят ми много важни мачове с Аякс. Ще се опитаме да елиминираме Реал Мадрид в Шампионска лига, а освен това продължаваме да се борим за шампионската титла в холандското първенство в конкуренцията на ПСВ Айндховен. Сега съм концентриран върху това, което е моето настояще“, коментира Талиафико в интервю за радио „Marca“.

 Талиафико не изключва възможността да напусне Аякс през летния трансферен прозорец.

Отборът се представя на отлично ниво през този сезон, но за следващия всичко е неизвестно, защото се очаква много от настоящите важни фигури в състава на Аякс да напуснат отбора.

Френки де Йонг вече подписа с Барселона, а Аякс се очаква да продаде и другата си голяма звезда Матайс де Лихт, към когото има засилен интерес от страна на Ювентус, Пари Сен Жермен, Барселона, Манчестър Сити, Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед.

Вратарят Онана също може да напусне Аякс, тъй като привлече вниманието на някои от топ отборите в Европа с изявите си за холандския гранд.