Мощна подкрепа очакват играчите и ръководството на Стяуа на Националния стадион "Васил Левски" в сряда в мача с Лудогорец. Според медиите в Румъния, полагаемите се на букурещкия гранд 2200 билета за битката вече са разпродадени. 

Но на трибуните се очакват много повече привърженици, които да подкрепят Стяуа. Според информациите на север от Дунав, специално в българската столица се очаква мощна агитка на сръбския Партизан. Тя ще бъде настанена на места, различни от тези за гостуващите фенове. 

"Гробарите" се очаква да подкрепят румънците, защото българският шампион елиминира любимия им тим от Шампионската лига в предишния кръг, а освен това поддържат и приятелски отношения с гранда от Букурещ. 

Но по-мощната агитка се очаква от ЦСКА. "Червените" също са в добри отношения със Стяуа и често агитки на двата тима си гостуват във важни мачове. В Румъния очакват "няколко хиляди" цесекари да викат срещу българския тим. 

Иначе интересът към билетите е сериозен и у нас. Според източници на румънските издания, очакваните запалянковци по трибуните са над 30 хиляди, което ще направи атмосферата доста нажежена.