Робиньо вкара своя четвърти гол, откакто се завърна в Бразилия, и с него донесе победата на своя Сантос като гост над Паулиста с 3:2 в мач от първенството на щата Сао Пауло. За Сантос това бе 10-та поредна победа, а отборът е убедителен лидер в класирането.

Робиньо, който играе като преотстъпен от Манчестър Сити за шест месеца, влезе като резерва и се разписа в 70-та минута за 3:2. Това е негов четвърти гол в шест мача, след завръщането си в Сантос през януари. В 77-та минута бразилецът уцели гредата.

Отборът на Паулиста откри резултата още във втората минута чрез Барбоса, но Уесли изравни в 26-та. Пауло Енрике изведе гостите напред в резултата в 53-та минута, но три по-късно Жулиньо изравни.

Сантос има 31 точки от 12 мача, с 4 повече от втория Санто Андре и с 9 пред третия Ботафого. Първите четири отбора се класират за полуфиналите през април.

Четвъртият в класирането Сао Пауло завърши 0:0 с Оесте в мач с три червени картона - на Фернандиньо от гостите и на Клебер Сантана и Уелингтон от Сао Пауло.

Треньорът на Сао Пауло Рикардо Гомес е напълно възстановен от удара, който получи преди две седмици, и се очаква да води тима в неделя срещу Понте Прета.

Шестият в класирането Коринтианс записа равенство 1:1 с Ботафого като Роналдо игра цял мач.