Юношата на Левски Николай Димитров отново започна като титуляр и изигра почти цял мач за своя Урал в гостуването на последния в класирането на руския шампионат СКА Хабаровск. Тимът на българина съсипа съперника си с 3:0. 

Хичо започна от първата минута и беше сменен в 88-та минута като тактически ход от наставника Александър Тарханов при 2:0. На неговото място влезе грузинецът Гиорги Чантурия, а малко след това беше оформен и крайният резултат. 

Владимир Илийн даде преднина на Урал в 26-та минута след асистенция на Вараздат Хароян. При този резултат дойде и почивката, а вторият и решаващ гол падна в 72-та минута и беше дело на Отман ел Кабир, като този път Илийн се прояви като асистент. 

В тези минути вече беше ясно, че гостите печелят, а две минути преди края Димитров беше сменен. В следващата атака Илийн увенча страхотния си мач с втори гол, а асистенцията беше на Ел Кабир и така беше оформен крайният резултат. 

След този успех Урал се изкачи до осмата позиция с 28 точки, но все още не е сигурен за оцеляването си. СКА Хабаровск остава на последното място с 12 точки и на практика е сигурен изпадащ.