Футболът винаги има своите обрати и докато не чуем последния съдийски сигнал, радостта ни трябва да бъде значително по-сдържана За жалост, именно ниските коефициенти дават над 50% шанс за успех, но дори и това не трябва да ни дава сигурност. Друга много важна препоръка от експертите е да правим залози с много трезва мисъл, защото любимият тим никога няма да върне изгубеното, колкото и да го подкрепяме.

С оглед на изброеното, нека видим кои залози попадат в сравнително лесната категория:

Започваме с един особено привлекателен пазар - под/над. Неговата конструкция ни позволява да заявим колко гола ще бъдат отбелязани в една футболна среща. Съответно при номиниране на стойност от под 2 гола, заявяваме, че двата отбора в срещата ще отбележат съответно 0 или 1 гола. При точно 2 гола, операторът връща залога. Логично е, че ако повишим цифрата на 3, тогава очакваните голове са от 0 до 2, а при 3 гола ще получим само половината си залог, докато другата половина се води за губеща.

Обратният сценарий също е възможен, казваме, че головете в дадена среща ще бъдат над 2 и очакваме да от съответното число нагоре. При точно 2 ще получим обратно залога си. Тук има и една тънка подробност, че можем да добавяме четвъртини под формата на 2.25, 2.5, 2.75. Ако поставим 2.25 половината залог ще бъде върнат, докато другата половина ще се смята за печеливша. Най-честа е практиката да се поставят 2.5 гола. С оглед на това, играта става малко по-различна и ни дава добри шансове за победа. 

Следващият атрактивен вариант да се насладим на дербито е с помощта на така наречения двоен шанс. Практически този залог не се различава особено от крайния изход на дадена среща, в която избираме просто кой отбор ще победи. При двоен шанс имаме възможност да добавим и още една опция от трите възможни изхода.

Ако си спомняте добрите стари фишове, винаги отбелязвахме с 1 х 2. При двоен шанс можем да отбележим победа или равенство за съответния отбор или просто да кажем, че един от двата отбора ще спечели със сигурност. Описаните залози могат да бъдат открити в платформата на родния оператор ефбет, а тук https://nostrabet.com/efbet-bonus-kod/ можем да се запознаем по-подробно с всички предлагани спортни дисциплини. Звучи прекрасно, рисковете са значително редуцирани, но както се досещате, уловката идва директно от факта, че тогава и самите коефициенти не са чак толкова вълнуващи.

Друга разновидност на горния залог е така нареченото "Равенство няма залог". Практически не се различава от горния вариант, но пък ни позволява да отбележим победител и да не се притесняваме за популярния х в уравнението. Следователно ако двата отбора завършат на равно, операторът връща залога. Коефициентите не са високи, но пък винаги можем да изпитаме спортната тръпка. Не трябва да забравяме, че често можем да открием и съвети за успешни залози, както и препоръки кои дербита ще са най-подходящи за конкретните залози. Нека обаче не забравяме, че докато съветите се крият зад всеки ъгъл, играчът използва своите собствени средства и трябва да мисли трезво.