Абсолютен рекорд по брой зрители бе поставен на женския финал на европейското първенство между Англия и Германия снощи в Лондон. Двубоят събра на трибуните на "Уембли" 87 192 зрители, което е повече от най-посетения мъжки финал на eвропейско първенство - през 1964 година домакинът Испания побеждава тима на СССР с 2:1 пред 79 115 зрители. Финалът на Евро 2020 при мъжете между Англия и Италия  бе наблюдаван от 67 173 души на трибуните на "Уембли". 
Еуфорията в Англия след успеха е невиждана. Тон дадоха футболистките, които нахлуха в залата за пресконференция, подредени във влакче и пеейки „Football’s Coming Home”. “Лъвиците“ затанцуваха около масата за пресконференция, а вратарката Мери Ърпс и десният бек Луси Бронз се качиха върху нея.

Преди това момичетата се почерпиха по няколко бири в съблекалнята на „Уембли“, която дълго се огласяше от песни и танци. 

Селекционерът на "лъвиците" Сара Вигман пък също постави рекорд - тя все още не познава загубата с тима на Англия вече в 20 мача. През 2017-а нидерландката направи и националния отбор на родната си страна  европейски шампион.