По доста шеговит начин отговори наставникът на Димитър Бербатов в индийския Керала Бластърс Дейвид Джеймс на въпрос дали не се търси заместник на българина на трансферния пазар. Родният нападател играе рядко заради контузии и това породи информации, че ще бъде освободен, за да се отвори място за нов футболист. 

Бербатов пред завръщане на терена

В последно време се спрягаше името на бившия футболист на Виляреал Нилмар, но той така и не дойде. И запитан дали бразилецът ще бъде привлечен, бившият английски национал обяви, че всъщност иска да разполага със сънародника му Неймар. Но парите го спирали. 

Бербатов нахлузи чалма

"Не Нилмар, а всъщност Неймар е човекът, когото преследваме. Но имаме проблем с договора му, не ни достигат едни 500 млн. долара", заяви през смях Дейвид Джеймс и после добави със сериозен тон: "Трансферният прозорец е още отворен и не мога да ви кажа към кого сме се насочили."

Бербатов се размина с раздялата с Керала

Следващият мач на Керала е този следобед срещу прекия конкурент за място в Топ 4 на класирането Пуна Сити. Място в тази четворка ще осигури на Бластърс участие в плейофите з титлата през март. Този мач можете да гледате в ефира на Mtel Sport 1 от 16:30 часа.