Поредният кошмар с контузия за българската звезда Димитър Бербатов изглежда приключи. Нападателят е преодолял разтежението, заради което не е играл от 10 януари с екипа на Керала Бластърс. 

Според наставника на тима Дейвид Джеймс, той тренира "превъзходно" и попада в сметките му за предстоящия мач с Пуна Сити. Въпросната битка е днес, като Бербо и компания са гости в нея. 

Изненадаха Бербатов за ЧРД, той вдъхновява

Въпросът е обаче дали завръщането му няма да е твърде прибързано и да се стигне до нова травма. Затова има огромна вероятност българинът да получи почивка и днес, за да е напълно готов за оставащите битки. 

Разкриха къде се нарежда Бербатов по заплата в Индия

Евентуалното му завръщане в игра именно срещу този съперник може да се окаже много важно за Бластърс. Точно Пуна Сити е сред преките конкуренти за място в Топ 4, което пък осигурява участие в плейофите за титлата. 

Бербатов нахлузи чалма

Бербо е изключително уважаван, както в цяла Индия, така и в града на днешния си съперник. Точно там в навечерието на двубоя той беше затрупан с подаръци от местния фенклуб на Манчестър Юнайтед и гордо позира с тях, заедно с Уес Браун, с когото бяха заедно и при "червените дяволи", и сега в Индия. 

Бербо: Късметлия съм, наслаждавайте се

Българинът постоянно е измъчван от мускулни разтежения, откакто дойде да играе в Индия. Заради тях той така и не може да разкрие потенциала си, като дори беше спряган за гонене от Керала. Всичко обаче вече е наред и той ще е на линия за финалната част от сезона. 

Ще се завърне ли Бербатов отново на терена след почти един месец отсъствие заради проблемите си, ще можете да разберете днес от 16:30 часа в ефира на Mtel Sport 1 в директното излъчване на двубоя.