Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед изглежда все по-несигурно след пространното интервю, което той даде пред журналиста Пиърс Морган. В него той разказа доста шокиращи неща за своята и на клуба ситуация в момента, като нападна мениджъра Ерик тен Хаг и собствениците от семейство Глейзър.

По-рано се появиха слухове, че германският шампион Байерн Мюнхен може да привлече португалеца през януари, но в Германия отрекоха тези информации.   

БГНЕС
10 снимки

Сега обаче журналистът на „Sky“ Флориан Плетенберг пише, че Пари Сен Жермен обмисля възможността да вземе Роналдо през зимния трансферен прозорец. Въпреки това спортният директор на парижани Луис Кампос има притеснения относно евентуално пристигане на своя сънародник на „Парк де Пренс“.

Посочените причини са две – съставът на френския шампион трябва да се намали, а също така и да бъде по-млад, като за целта през лятото бяха привлечени футболисти под 30-годишна възраст. Втората причина е, че в клуба не искат заплатите да скочат още повече, тъй като Роналдо взима по около 500 хиляди паунда на седмица в Юнайтед.

Платенберг допълва, че Челси и родният клуб на Кристиано – Спортинг Лисабон, също са възможни дестинации пред петкратния носител на „Златната топка“, но и двата клуба все още се колебаят относно евентуален трансфер на Роналдо.