След злощастното интервю от Кристиано Роналдо, дадено за Пиърс Морган, то се очаква от Манчестър Юнайтед да глобят 37-годишната футболна звезда с колосалните един милион британски паунда.

Португалецът сащиса футболната аудитория часове след победата на „червените дяволи“ срещу Фулъм с 2:1 със сериозни нападки към Ерик тен Хаг и генерално клуба, базиран на „Олд Трафорд“.

Роналдо пропусна успеха в Лондон поради „заболяване“, като беше аут от групата за срещата и с Астън Вила в Карабао Къп в четвъртък. Самият Роналдо имаше желание да напусне Ман Юнайтед през лятото, след като беше ясно, че няма да бъде непрестанен титуляр за сметка на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.

Gulliver/GettyImages
24 снимки

Роналдо беше глобен да не взима и две седмични заплати през октомври, след като демонстративно си тръгна по време на срещата с Тотнъм преди да беше свършил мачът. След интервюто пък от клуба са решили да глобят отново Роналдо, като този път стойността ще бъде 1 милион паунда, твърди Metro.

Клубът все още не е дал своето становище след думите на Кристиано, но в медийното пространство има брожения, че Ерик тен Хаг и шефовете на клуба от северозападна Англия са „изключително разочаровани“ от делата на играча след успеха на „Крейвън Котидж“.

По всичко личи, че Кристиано Роналдо вече е изиграл последния си мач за Манчестър Юнайтед и ще напусне отбора през зимата.