Вече бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов изригна с култов коментар към наставника си в Ростов Валерий Карпин. Играчите записаха специално видеопослание към специалиста по случай втората годишнина от назначението му на поста в клуба. 

И, както винаги, най-култов беше Попето. Той пожела на 50-годишния специалист да си пази здравето, "за да не умре до терена", защото всички щели много да плачат за него. Това, разбира се, е случка с предистория, защото Карпин се обърна с видеопослание към Ивелин за 32-ия му рожден ден през октомври и му пожела да се грижи за себе си, защото е доста стар и "може да умре на терена". 

"Валери Георгиевич, здравейте! Поздравления за вашата годишнина и за вашия 50-годишен юбилей по-рано през годината. Пожелавам ви да ръководите Ростов още поне 10 години. Надявам се да останем заедно в отбора още поне 7-8 години."

"Пожелавам ви също така и да ви се роди син. И да го кръстите Ивелин. Пазете се, защото все пак сте на възраст. Трябва да се грижите за себе си, защото иначе ще умрете до стадиона и после всички заедно много ще плачем. Поздравления", заяви в типичния си шеговит стил Попето.