Младок от Керала: Няма проблем да кажа на Бербо, че бърка

С името, качествата и богатата си кариера Димитър Бербатов със сигурност си е заслужил статута на полубог в новия си индийски тим Керала Бластърс. Но и там се намират надъхани младоци, които да му се репчат. 

Става въпрос за 18-годишния нападател на отбора Марк Сифнеос, който открито обяви, че си позволява да посочва грешки в играта на двойно по-възрастния си и далеч по-успял съотборник. Но улегналият Бербо приема всичко спокойно. 

Бербо нареден сред слабо представящите се за тима си, бил изгубен

"Може би за самия Бербатов е объркващо, когато вижда, че не правя нещо като хората на терена. Но аз не чувствам напрежение, защото всички сме хора и всички грешим. Ако той ми каже нещо или аз му се изрепча, всичко е наред, защото в отбора сме наясно, че го правим за доброто на всички."

"Ако аз сбъркам и той ми го посочи, приемам го. Ако той сбърка и аз му го кажа, също всичко е наред. В крайна сметка няма напрежение, защото правим всичко за доброто на отбора", заяви Сифнеос, който призна все пак, че се учи от далеч по-опитния си съотборник. 

"Когато бях малък, гледах много мачове от Висшата лига, сега също. Опитвам се да се уча от движенията на големите футболисти. Уес Браун е централен защитник и може би си мислите, че се уча повече от Бербо. Да, уча се от него, но пък Уес ми казва какво мразят централните бранители", сподели още тийнейджърът. 

Свързани материали

  • Бербо нареден сред слабо представящите се за тима си, бил Бербо нареден сред слабо представящите се за тима си, бил "изгубен"
  • Бербатов - диригент, но без оркестър Бербатов - диригент, но без оркестър
  • Мюленстийн: Бербатов има свободна роля на терена Мюленстийн: Бербатов има свободна роля на терена
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Индия Керала Бластърс Димитър Бербатов

Други