Четвъртият мач на Димитър Бербатов в индийския футбол се оказа изключително тежък за него. Българската звезда се контузи след по-малко от 300 секунди на терена в мача срещу Гоа. А впоследствие неговият Керала Бластърс беше разгромен с 2:5 като гост. 

Както винаги нападателят започна като титуляр, но след по-малко от пет минути на терена седна на тревата и даде знак с глава, че повече не може да играе. А по лицето му беше изписана жестока болка, което означава, че едва ли ще се появи на терена повече тази календарна година. 

А след този тежък удар, Керала всъщност поведе в резултата. Това се случи в 7-та минута, когато младият Марк Сифнеос се разписа след асистенция на Джакиханд Сингх. Но Гоа бързо успя да изравни. 

Това се случи в 9-та минута, когато испанската звезда на домакините Мануел Лансароте засече пас на Нараян Дас и резултатът стана 1:1. В 18-та минута обратът вече беше пълен и пак автор на попадението беше Лансароте. 

Все пак до почивката Керала успя да изравни, след като Джакиханд Сингх се разписа за 2:2 в 30-та минута. При този резултат завърши първото полувреме, а през второто се изви истинска буря пред вратата на гостите. 

Само за седем минути 34-годишният ветеран от състава на Гоа Коро наниза хеттрик, ознаменувайки силната си игра по най-добрия начин. Преди това пък беше направил и една асистенция, като определено беше най-добър на терена в този мач. 

Той се разписа между 48-та и 55-та минути и така и петте попадения в мрежата на Керала бяха дело на испанци. След тази развръзка тимът на Бербатов продължава да е без успех след четири мача, а в тях е взел три точки. Това му отрежда осма позиция от 10 отбора, докато Гоа е на втората позиция с 9 точки, колкото има и лидерът Бенгалуру.