Братът на Пол Погба - Матиас заяви, че е в смъртна опасност заради халфа на Ювентус.
 
„Забелязах, че много хора и медии вече са приели думите на Пол за верни, без дори да се опитат да ги потвърдят, защото звездата ги е казала. И всеки друг, който няма такава кариера, трябва да млъкне.
 
Не мога да направя нищо за "слепотата". Затова се обръщам към тези, които наистина искат да разберат ситуацията. И напомням: първоначално казах, че ще публикувам фактите, но още нищо не съм казал, а паникьосаният малък Пол, който получи лош съвет, вече изпрати войниците си в черна униформа при мен. Той беше този, който започна да говори за себе си, а аз само отговарях.
 
Всички коментари на Пол, неговите адвокати и фенове са насочени само към очерняване на името ми. Той представя нещата така, сякаш по-големият брат просто ревнува, че е алчен за пари и е готов на всичко, за да дискредитира Пол. 
 
Трябваше да говоря, защото рискувах да загубя живота или свободата си заради по-малкия си брат, който иска или да умра, или да отида в затвора.
 
Дали по-малкият ми брат не ме предаде? Той е звезда от световна величина, а аз съм обикновен човек. Дори и да не ми вярвате, аз се боря за живота си, за живота на членовете на семейството ми и се опитвам да изляза от капана, заложен от брат ми.
 
Светът съди за всичко по външния му вид. Всички си мислят, че у нас всичко е наред, но реалността е, че цялото семейство страда и е в опасност. И всичко това заради брат ми, който заради парите и славата отдавна е изгубил връзка с реалността ”, написа в Туитър Матиас Погба.