Скандалът около Пол Погба се разраства все повече. Както вече се разбра, френският национал е сезирал полицията в родината си и Италия, че е жертва на опит за изнудване от банда, в която членува и единият от братята му - Матиас. Семейната драма продължи с много обвинения между двете страни, като Матиас заплаши, че ще направи шокиращи разкрития за звездата на Ювентус. 

Според брата на Погба, той е поискал от шаман да направи черна магия на съотборника му в националния тим на Франция Килиан Мбапе. Въпреки че халфът отрече подобно нещо, във Франция написаха, че Мбапе и близките му внимателно следят развитието на скандала. Нападателят на Пари Сен Жермен е много ядосан и има голяма вероятност отношенията между двамата да се влошат. 

Ако твърденията на брата на Погба по някакъв начин се докажат, халфът почти сигурно ще загуби мястото си в националния отбор на Франция. Селекционерът Дидие Дешан няма да допусне атмосферата в тима да бъде отровена и би жертвал Погба, твърди в материал по темата The Score. 

Ситуацията много напомня на тази отпреди няколко години със схемата за изнудване на Матийо Валбуена. Замесен в нея беше и Карим Бензема. Звездата на Реал Мадрид беше признат за виновен в съучастие и получи присъда от една година затвор условно.