Керала Бластърс продължава с колебливите изяви в индийския шампионат. Без контузената си звезда Димитър Бербатов тимът стигна само до равенство в гостуването на Ченаин, като до последната секунда на битката изоставаше в резултата. 

Бившият играч на Левски Рене Михелич откри в полза на Ченаин от дузпа в 89-та минута, но индийският национал Чекийот Винеет изравни за гостите. Трябва да се отбележи все пак, че Ченаин е лидер в шампионата, но все пак Керала беше смятан за основен фаворит за титлата. 

Домакините бяха далеч по-активни и обстрелваха много по-често вратата на съперника. Те обаче така и не успяваха да преодолеят вратаря на съперника. За да се случи това, трябваше да влезе бившият футболист на Левски Рене Михелич четвърт час преди края. 

Той изработи дузпата и после я реализира, като това се случи в 89-та минута. И тъкмо когато Ченаин се виждаше с трите точки, Винеет се разписа в последната минута на продължението и сложи точка спора. 

Така все пак Ченаин остана на върха, но само с точка повече пред преследвача Гоа, който обаче има два двубоя по-малко. Активът на домакините в тази среща е 13 точки, докато Гоа е с 12. Керала остава седми със 7 точки и е под зоната за плейофите напролет.