Последният засега клуб на Димитър Бербатов обяви треньорска рокада. Керала Бластърс, за който родният нападател игра до 1 март тази година, разкара наставника си Дейвид Джеймс, който пък беше и последният наставник на благоевградчанина в активната му кариера, поне досега. 

Бившият английски национал не успя да изведе тима до победа след 11 мача от началото на сезона и дойде време да бъде уволнен. От Керала го изпратиха с хладно съобщение на сайта си и приключиха взаимоотношенията си с него. 

В Индия са на мнение, че единственото запомнящо се от престоя на бившия вратар там е... конфликтът му с Бербо. Когато българинът напусна Керала в началото на март, написа в социалните мрежи, че Джеймс "най-слабият треньор изобщо" и че "тактиката му е да подадеш на нападателя и той да се оправя сам". 

Треньорската кариера на Дейвид Джеймс премина през Исландия, Лутън и сега Керала, но никъде не успя да покаже особени качества в тази професия. И в Индия започнаха да се чудят дали българинът не се е оказал прав в преценката си за него.