Българската звезда на световния футбол Димитър Бербатов прекрати кариерата си преди няколко седмици, но явно страстта към футбола у него не е угаснала. Защото той ще се завърне на терена, макар и само за един мач. 

Той ще участва в демонстративен минитурнир в далечен Сингапур на 16 ноември, който ще се проведе на местния Национален стадион. Бившият нападател ще участва в надпреварата, която се нарича "Битката на Червените" и всъщност е тристранен турнир. 

В него ще участват ветерани на Манчестър Юнайтед и Ливърпул, както и националният отбор на Сингапур. Освен Бербо, от страна на "червените дяволи" ще се появят имена като Теди Шерингам, Уес Браун и Кийт Гилеспи, а от страна на мърсисайдци ще са Йежи Дудек, Дитмар Хаман, Джон Арне Рийзе, Луис Гарсия, Владимир Шмицер и др. 

Билетите за шоуто стартират от цена 20 долара, а българинът обеща то да си заслужава. Бившият нападател беше на Националния стадион на Сингапур и през юли, за да гледа няколко мача от международния турнир "Международната купа на шампионите". 

"Наистина още изгарям от желание да играя футбол и нямам търпение най-после да се появя на терена, макар и в такъв двубой. Надявам се да направим достатъчно добро шоу за публиката и да вкарам няколко гола", заяви Бербатов пред сайта на организаторите.