Бившият вратар на ЦСКА Райс М'Боли отново е без отбор. Алжирският национал окончателно беше изгонен от досегашния си тим Филаделфия Юниън, а новината беше съобщена от наставника Джим Къртин. 

Той беше освободил стража през април заради своеволия, но го върна на 6 май. Все още не е ясно какво се е случило в тези няколко дни, но днес специалистът обяви, че повече няма да разчита на него. Изобщо. 

"Ще го кажа така: Той и аз имаме съвсем различни философии за играта. Затова повече никога няма да играе с нас. Имам други вратари, които ще налагам оттук-нататък", сподели Къртин пред медиите във Филаделфия. 

Все още не е ясно какво ще е бъдещето на 29-годишния алжирец. Очаква се през лятото да бъде продаден, за да могат от клуба му да си върнат поне част от инвестицията по покупката му. Американците платиха 300 хил. долара на ЦСКА през юли миналата година за подписа му, твърдят в САЩ. 

Но ако не се намери купувач за М'Боли заради слабите му изяви напоследък, нищо чудно просто договорът му да бъде прекратен и той да стане свободен агент.