Цели 4 двубоя от програмата на МЛС намират място в ефира на MAX SPORT. Куп европейски звезди украсяват и придават блясък на футбола зад океана.

В съботната нощ от 2:00 часа в ефира на MAX SPORT 4 може да се насладите на футболните умения на тимовете на Орландо Сити и Лос Анжелис Галакси.

Орландо Сити са на 10-ото място на Изток, докато Галакси са на 4-ото място на Запад със 7 победи, 1 равенства и 5 поражения до този момент.

В последните 5 мача ЛА се намира в изключително лоша серия като записа само 1 успех над Реал Солт Лейк с 2:1, а след това последваха 4 поражения от Ню Йорк, Кълъмбъс, Ню Йорк Сити и Колорадо Рапидс, като последните две дойдоха при домакинства.

Златан Ибрахимович прави всичко по силите си да държи отбора на ниво с 9 гола от 10 мача, но само неговите усилия не стигат.

Орландо победи в последния кръг Синсинати с 5:1 и вдигна самочувствието си след 3 поредни неуспеха, а сега е ред да пробва силите си и срещу Галакси.

В събота, но от 22:50 часа в ефира на MAX SPORT 4 може да насочите вниманието си върху двубоя между Чикаго Файър и Ню Йорк Сити. Деветият срещу шестият на Изток обещават да предложат качествен двубой. Двата тима играят на приливи и отливи един срещу друг, но в последните две срещи победи Ню Йорк, но и двата бяха домакински. Чикаго победи съперника си у дома с 3:2 през юли миналата година при последното си домакинство.

Как ще бъде сега може да видите в ефира на MAX SPORT 4.

Малко по-късно от 2:30 часа след полунощ идва ред на Ню Ингланд Революшън и ДС Юнайтед. Юнайтед е на второто място на Изток с 24 точки, колкото има и лидерът Филаделфия, но е с мач повече. Ню Игланд е в тежък период като има само 3 победи и 3 равенства от старта на сезона, а в последния двубой направи 0:0 с Монреал като гост. Ще е интересно дали тимът ще успее да се противопостави на гостите от ДС Юнайтед, които ще търсят успеха.

Уейн Рууни има 7 гола от началото на сезона за Юнайтед и ще търси начин да си увеличи головата сметка в този мач.

В ранните часове на понеделник от 1:15 часа идва ред и на Спортинг Канзас Сити - Сиатъл Саундърс. 11-ият в подреждането срещу втория на Запад. Сиатъл са изпитали поражението от старта на сезона само 1 път. Спортинг не може да намери оптималната си форма и има само две победи от началото. В последните 5 двубоя тимът има 2 равенства и 3 поражения, а дали ще дойде поредното такова ще се разбере в понеделник.