Чаканият като месия в ЦСКА нападател Килиан Шеридън не успя да се разпише за младежкия национален отбор на Ирландия. Снощи младежите играха евроквалификация срещу Естония и победиха с 5:0. Шеридън започна като титуляр в състава на Ейре, но така и не успя да се разпише. Нападателят бе заменен в 77-ата минута на срещата при резултат 3:0 за домакините.

Тази вечер Килиан Шеридън попада в разширения състав на Джовани Трапатони. Представителния отбор на Ейре играе контролна среща с Аржентина. Има огромна вероятност Трапатони да пусне поне за няколко минутки Шеридън срещу южноамериканците.

Футболистът се очаква да пристигне в България утре и да подпише договор с ЦСКА. Трансферът на Шеридън при „червените” се оказа изключително дълга сага през лятото. В крайна сметка обаче младокът се е решил да дойде в България. Все още не е ясно кога Шеридън ще бъде картотекиран и ще може да играе за отбора на Павел Дочев.Все още не е ясно кога Шеридън ще бъде картотекиран и ще може да играе за отбора на Павел Дочев.