Нападателят Хенрих Ларсон заяви, че е играл във велики клубове, но Селтик винаги ще бъде клубът на сърцето му. Шведът изкара 7 сезона на "Паркхед", където вкара изключителните 175 гола в 221 мача за първенството. След като напусна „детелините” Ларсон игра за Барселона и Манчестър Юнайтед, но за него Селтик винаги остава номер едно.

„Това е мястото, където направих име и това е клубът, в който прекарах 7 години” – каза легендата на "зелено-белите" – „Аз все още поддържам връзка с Крис Сътън. Той е най-добрият партньор, който съм имал. Не спечелих финала за Купата на УЕФА със Селтик, не е приятно да загубиш, когато си стигнал до там. Подкрепата беше фантастична, стадионът беше пълен с фенове носещи фланелки на Селтик. Няколко приятели бяха в Севиля и всичко беше зелено и бяло. Беше просто срамно, че загубихме.”

Ларсон каза още, че е преминал в Барселона, за да потърси разнообразие и отрече причината да е по-ниската класа на шотландската Висша лига: „Не съм чувства, че имам да доказвам нещо, когато напуснах Шотландия. Аз играх срещу най-добрите защитници на световните и европейските първенства. Не ми е трябвало да доказвам нещо на когото и да било.”

„В момента Селтик са фантастичен отбор с много достойнства. Няма причина те да не се представя добре в Шотландия и в Европа” – каза шведът за настоящия състав на „детелините” – „Следя техните резултати всяка седмица и съм наистина очарован от тяхното представяне.”