Руснакът Артьом Дзюба получи безпрецедентна подкрепа за проблемите си в последно време. Както е известно, нападателят на Зенит се забърка в сексуален скандал, след като стана ясно, че има видео, на което ясно се вижда, че мастурбира. Дори група от хора са изнудвали Дзюба за 5 милиона долара, за да не пуснат клипа в медийното пространство, но руснакът отказа да ги даде.

Все пак двама руски пилоти отправиха своята подкрепа към нападателя на Зенит. По време на полет от Москва до Екатеринбург на 11-и ноември те променят пътят на самолета под предтекста, че тестват навигацията, а движението във въздуха на аероплана обрисува мъжки полов орган. После двамата пилоти са признали, че по този начин са искали да окажат подкрепата си към Дзюба, като всичко се е случило над Нефтекамск.

Артьом Дзюба

Проблемът на този маньовър е такъв, че е имало прекалено много летателни апарата в този въздушен коридор и пилотите са застрашили живота на пасажерите.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.