Очакваното българско дерби в 20-ия кръг на руския шампионат между Георги Костадинов и Арсенал Тула срещу Петър Занев и Енисей Красноярск така и не се състоя. Халфът беше единственият от двамата, който се появи на терена, докато бранителят остана неизползвана резерва за своя тим. 

Домакините от Тула стигнаха до успеха с 2:0, а бившият играч на Лудогорец, Левски и Берое влезе като тактическа резерва в самия край на двубоя. Той се появи като първа смяна, а при неговото влизане резултатът все още беше само 1:0 за неговия тим. 

Арсенал беше открил в 29-та минута чрез Резюан Мирзов, който засече пас от Сергей Ткачев. Именно Ткачев беше сменен от Костадинов в 81-та минута, а само шест по-късно Игор Горбатенко вкара за 2:0 и сложи точка на спора. 

След тази развръзка Костадинов и компания са на 8-та позиция в класирането с 27 точки и дори могат да мислят за място в Европа, която е само на пет точки. Енисей си остава на дъното със само 11 точки и спасението за Занев и съотборниците му вече изглежда само химера.