Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш пренебрегна сензационно Франк Лампард, въпреки че звездата на тима измъкна успеха за своя тим в края на мача срещу Уулвърхемптън. Португалецът не каза нито дума за смятания за лидер в състава след победата с 2:1.

Челси стигна до трите точки в 89-а минута чрез Франк Лампард. Фернандо Торес изведе добре Ашли Коул, а бранителят с прострелен пас намери Лампард, който засече добре и донесе трите точки за "сините" от Лондон.

„Никой от играчите не можа да повярва, това бе шокиращо. Лампард даде всичко за своя клуба, а отношението на мениджъра е отвратително“, заяви източник на „Сън“ от клуба.

„Въпреки премахването на натиска върху Вилаш-Боаш, мениджърът не му каза нищо нито в съблекалнята, нито на път за вкъщи“, допълни източникът.

Специалистът дори е отказал да говори за Лампард пред медиите след двубоя. Запитан за приноса на футболиста към успеха, Вилаш-Боаш каза: „Всички играчи са ценни, без значение кой бележи. Отборът се справи добре. Ромеу, Мата, всички. Важното е отборът да стане последователен.“