Италианските медии спекулират, че бившия треньор на Интер и Наполи Валтер Мадзари е ще подпише 2-годишен контракт с английския Уотфорд до няколко дни.

Новината първо се появи в „Калчомеркато“, като се базира върху преговори между собствениците на клуба – небезизвестната фамилия Поцо, която притежава още Удинезе и испанския Гранада.

Информацията със сигурност е учудваща предвид това, че сегашният наставник на „стършелите“ Кике Санчес Флорес не се справя никак лошо при дебюта си във Висшата лига.

Очевидно обаче босовете на Уотфорд има своя визия за клуба и тя включва засилването на италианското присъствие. На Апенините се договори, че всичко между фамилия Поцо и Мадзари вече е уточнено, а съвсем скоро споразумението ще стане официално.

Интересното е, че Мадзари не е водил друг тим, откакто беше уволнен от Интер през 2014 година. Най-големите успехи на специалиста бяха начело на Наполи, с които той достигна осминафиналите на Шампионската лига през сезон 2011/2011, а също така спечели и Купата на Италия.