Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни засипа с похвали новото попълнение в тима – Антони Марсиал. След като премина на Олд Трафорд от тима на Монако за 36 милиона паунда, младият французин вече има на сметката си четири попадения с екипа на Юнайтед. Марсиал успя да се разпише още при своя дебют – победата с 3:1 в дербито с Ливърпул.

„Представянето му до момента е невероятно. Не трябва да забравяме, че той е едно 19-годишно момче, което дори не знае английски. Въпреки това началото му в Манчестър е наистина страхотно. Без съмнение той ще бъде важен играч за нас, както през този сезон, така и за в бъдеще. Смятам, че ако му осигурим свободата просто да се наслаждава на играта, съм сигурен, че той ще донесе още много магически моменти с представянето си”, заяви Рууни.

След убедителната победа с 3:0 над Съндърланд, в последния кръг, "червените дяволи" оглавиха класирането във Висшата лига с актив от 16 точки. В следващия кръг тимът на Луис Ван Гаал ще гостува на един от основните си конкуренти за титлата - Арсенал. /БГНЕС