Сериозен трибой се оформи тази седмица в играта Гол на кръга във Висшата лига. Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед и Саутхемптън. Кой ще е победителят, ще решите само и единствено вие, читателите на Gong.bg и зрителите на Diema Sport.

Освен всичко останало, всеки може да спечели страхотна награда – фланелка на любимия си английски отбор и/или и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач Премиърлийг.

Това, което се изисква от теб, е да гласуваш ТУК! за едно от трите предложения за най-атрактивно попадение от изминалия 31 кръг.

Направи своя избор и още в събота, 26 март, може да се окажеш победител. Тогава ще бъде обявено името на човека, който ще спечели фланелката по негов избор. Той ще бъде избран чрез жребий сред гласувалите за гола, определен за Номер 1.

В края на сезона ще бъде определен и щастливецът, който ще грабне голямата награда. Не забравяйте, че остават много малко седмици за гласуване, не пропускайте шанса си.

Редакторите в екипа срещната сериозен проблем да определят три от многото атрактивни и красиви попадения от уикенда в Англия. След вътрешно гласуване ви предлагаме три предложения за избор:

Грациано Пеле за Саутхемптън срещу Ливърпул за 2:2

Филипе Коутиньо за 1:0 за Ливърпул срещу Саутхемптън

Маркъс Рашфорд за 1:0 за Манчестър Юнайтед срещу Манчестър Сити

Играта Гол на кръга във Висшата лига се организира от Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”.

Още през уикенда екипът ни ще се свърже по електронната поща, посочена в регистрирания профил, с победителя, за да получи своята фланелка. Името му ще можете да научите в Gong.bg и предаванията, посветени на английския футбол по Diema Sport и Diema Sport 2.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS