Поредният късметлия, който спечели фланелка на любимия си английски клуб, стана ясен. Иво Балабанов беше изтеглен в жребия сред всички познали най-атрактивното попадение от седмицата в традиционната игра – Гол на кръга във Висшата лига.

Иво Балабанов е регистриран в Gong.bg с профил ivoarsenal72. Представител на екипа ни ще се свърже с победителя още днес чрез съобщение на електронната поща, с която Иво Балабанов е направил своя профил.

Късметлията е дал своя вот за гола на Шинджи Оказаки в 30-ия кръг, който триумфира в седмичната анкета с категоричните 94.80%.

Не забравяйте, че още следващата седмица играта отново ще бъде в ход. Очаквайте новите три предложения още във вторник. Голямата годишна награда, която ще бъде изтеглена в края на шампионата е билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от Висшата лига.

Със сигурност предстоящият уикенд ще предложи още куп попадения, които ще претендират за място в играта, организирана от Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS