Полузащитникът на Ливърпул Нури Сахин бе много доволен от двата си гола срещу Уест Бромич Албиън снощи, които донесоха победата с 2:1 и пратиха тима на осминафиналите в турнира за Купата на лигата. Турският национал изравни резултата преди почивката, а в 82-ата минута окончателно пречупи съперника.

„Наистина бе специално за мен да вкарам първия си гол за Ливърпул и това е горд момент“, сподели 24-годишният халф, който играе като преотстъпен от Реал Мадрид. „Излязохме с доста млад отбор, а момчетата показаха много характер, обръщайки мача от 0:1.“

„Това бе добра вечер за клуба и за младите, които получиха своя шанс да покажат какво могат. Впечатлен съм от Джак Робинсън, който игра като ляв бек, но ако трябва да съм честен, всички се представиха много силно“, добави Сахин.

„Да вкарам победния гол пред нашите привърженици беше страхотно, защото те бяха фантастични по време на двубоя. Попадението бе изцяло изработено от Сусо и Усама Асаиди, а аз просто се оказах щастливец“, продължи полузащитникът.

„Мениджърът ни каза да стреляме, когато имаме възможност. Имах достатъчно пространство и време при първия гол, но, макар да знам, че и вратарят направи грешка, няма как да вкараш, без да отправиш удар. Доволен съм, че топката влезе“, завърши Сахин.