Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс бе изключително доволен след трудната победа с 2:1 над Уест Бромич за Купата на лигата снощи, тъй като е видял в отбора си играта, която иска да вижда.

5-кратните шампиони на Европа получиха ранен гол при гостуването си на Албиън, но успяха първо да изравнят, а след това и да направят пълен обрат, като Нури Шахин донесе успеха на мърсисайдците с победен гол в 82-ата минута.

„Мисля, че това беше символична вечер, защото показа колко бързо се движим като отбор“, каза Роджърс, отчитайки разликата в представянето при загубата с 0:3 във визитата на Уест Бром на 18 август в първия кръг на английския шампионат.

„Видя се как прогресираме от първия ден на сезона във Висшата лига, когато играхме тук и бяхме малко несвързани, а играчите може би не разбираха напълно методите ми и какво точно искам.“

„Нивото на представянето ни обаче се покачи за няколко седмици. Мисля, че винаги е вълнуващо да се видят млади играчи, които имат отлична техника, но важното е, че те разбират за какво се борят.“

„Това беше възхитително представяне срещу добър отбор“, коментира новият треньор на Ливърпул, за когото това бе първа победа като гост на английска земя, откакто дойде на Анфийд.