Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап обвини защитниците си за загубата с 1:3 при гостуването на Манчестър Юнайтед, тъй като неговите играчи (Беноа Асу-Екото и Уилсън Паласиос) направиха две глупави дузпи, които бяха реализирани от Райън Гигс.

„Имахме възможност да излезем и да вземем нещо днес, но ние не играхме толкова добре колкото срещу Арсенал и Челси”, каза опитният наставник на шпорите.

„С оставащи десет минути до края при резултат един на един, ти очакваш да си тръгнеш с точка. Направихме две глупави дузпи, а също и при гола на нани, когато му позволихме да нахлуе в пеналта. Не се защитавахме достатъчно добре.”

„Все още всичките ни съперници за четвъртото място трябва да играят и това вероятно ще се реши в последния кръг. Ако играем вземем останалите си мачове, можем да го заемем ние. Просто трябва да продължим.”

„Посрещаме Болтън у дома, след това гостуваме на Манчестър Сити в последния кръг. Няма да бъде лесно. Трябва да вземем няколко важни точки. Надявам се, че ще го направим”, заяви Реднап.