Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще води атаката на английския шампион в днешното домакинство на Тотнъм от 36-ия кръг във Висшата лига. Суперзвездата на "червените дяволи" Уейн Рууни изобщо не попадна в групата за мача с "шпорите", които вече победиха Арсенал и Челси.

Сър Алекс Фъргюсън започва мача с Едвин Ван дер Сар на вратата, а пред него ще действат Рафаел Да Силва, Неманя Видич, Джони Еванс и Патрис Евра. Дарън Флетчър, Пол Скоулс, Райън Гигс, Антонио Валенсия и Луиш Нани ще помагат от халфовата линия на капитана на българския национален отбор.

Босът на гостите от Северен Лондон Хари Реднап започва мача с Еурелио Гомес на вратата, а в защита са Беноа Асу-Екото, Майкъл Доусън, Ледли Кинг и Гарет Бейл. В средата на терена ще оперират Дейвид Бентли, Том Хъдълстоун, Уилсън Паласиос, Лука Модрич, а в атака са Джърмейн Дефоу и Роман Павлюченко.

Манчестър Юнайтед заема в момента второто място в класиране на Висшата лига на Англия със 76 точки и изостава на една точка от лидера Челси, който в неделя приема Стоук Сити. Тотнъм пък са четвърти с актив от 64 точки.