Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Джон О'Шей изглежда ще завърши кариерата си в Съндърланд. Защитникът подписа нов договор с "черните котки" по-рано днес. 

Той ще го задържи в северния град до 2017 г., когато ирландецът ще е вече на 36 години. Така по всичко личи, че последните му мачове на високо ниво ще приключат на "Стейдиъм ъф лайт". 

О'Шей се присъедини към отбора през 2011 г. от "червените дяволи". От тогава той е изиграл над 100 мача в Премиършип за сегашния си тим и се превърна в една от водещите му фигури. 

"Радваме се, че Джон остава при нас, той все пак е нашият капитан. Много съм доволен, че ще продължа да работя с него, вярвам, че ще продължи да ни вдига нивото и занапред", сподели мениджърът на Съндърланд Густаво Пойет. 

"Откакто дойдох в този отбор, съм се насладил на всяка една минута тук. Да бъда капитан е голяма чест и отговорност за мен, затова се радвам, че ще продължа да изпитвам това удоволствие поне още две години", сподели самият О'Шей. 

В началото на седмицата той изигра и своят мач номер 100 за родната Ирландия при гостуването на Германия. На всичко отгоре защитникът отбеляза единственото попадение за равенството 1:1 в последните секунди на двубоя.